KICKI

kicko

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMG_1425.JPG

Kicki här vid tangenterna! Tant Gneta i Norrbe (farbror Totte säger att hon heter så!) har tjatat på att jag skall presentera mig men jag har inte haft tid. Det blir inte så mycket tid över om man skall täcka upp för allt som ens fem syskon hjälpte till att sköta tidigare.

Japp jag växte upp här med Mamma Sessan och fem syskon. De andra har flyttat och det skulle jag oxå ha gjort om det inte var för en liten skada som jag fick när jag var litare än jag är idag. Matte och jag var flera gånger hos kattdoktorn och jag var jätteduktig där enligt matte. Det var bara när de skulle stoppa upp en sak i min umpa som jag protesterade (tärrmosmätare eller vad det heter).

IMAG0148.jpg

IMG_2213.JPG

Numera så är det mest Farbror Totte och jag som hänger ihop och busar. Han är världens bästa kompis. Nästan som en andra mamma. Min först mamma tycker inte lika mycket om mej längre för hon fräser åt mig. Men det bryr jag mig inte om för farbror Ängsull har fräst åt mig hela livet.

myyyyys

Farbror Ängsull ja. Han tycker inte alls om mig så det är jätteskoj att retas med honom. Man kan smyga efter honom, man kan gå ivägen för honom, man kan hoppa upp i soffan till honom. Det finns massor med sätt att retas med honom.


humlekram

Tant Humlan har jag lite mer respekt även om hon också är kul att retas med. Men det krävs mer för att få igång henne. Man får jaga henne eller slå på henne för att hon skall bli arg på mig. Men om jag inte gör det så får jag vara i närheten av henne.

käk

Vad skall jag säga mer om mig? Jo jag älskar ost. Herrgårdsost är gott, prästost är gott, Moster Ella ost är gott, parmaost är gott, skevreost är gott, Gårgonsola är gott! Ja ni förstår att jag gillar ost.


Husses syster Tant Nena sa att min bror Kirk som bodde hos henne också gillade ost, fast stark ost. Han är ju lite större än mig så han kanske kan brotta ner de där starka ostarna bättre men får jag bara försöka så skall jag nog klara av dem jag med!


Kull 4 - första dygnetEftersom min skada jag fickte när jag var bäbiss försunnit så fick jag bli kär! Jag är lite kräsen av mäjj å vill typ bli råmantisskt uppvacktad så jag var hos en jättejättejättefin kille i Finland och bevv kär. När jag komde hämm födde jag 6 fina bäbisar. Tyvärr blev jag väldans arg på Totte, matte sa att det var hormoner.... Vilket fall som helst så gillar jag inte den där Hormoner. För jag gillar ju äjängtligen fabror Totte. Alla mina bäbissar flyttade å det var skönt. DÅ fick Totte komma hämm igen och vi hade det som vanligt. Sen komm matte å hussä hämm med en kille som flyttade in hos oss. Fabbe heter han. Han var skiiiitjobbig tills en dag då han helt plötsligt var jättesnygg! Ja så blev jag kär igen! Å vi fick 5 bäbissar och den där j-la Hormoner kom igen! Å då fick Totte flytta igen. Nu är Totte en fin farbror och äftersom 2 av mina bäbissar flyttade till honom kunde han ju inte flytta tillbaka igen. Jag saknar Totte men ibland kan jag tillåta mig leka med Fabbe. Han är inte lika snygg längre men han är ganska snäll, så länge han gör som jag säger!

20150609_123947

Nä men nu får det räcka nu orkar jag inte skriva mer!20151201_223506

Våra katter / Our cats